Jens H (@jensvild85)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (2)
Sjovt at du nævner kombinationen af champagne og suppe - det er noget, jeg aldrig selv havde overvejet, før jeg besøgte en lille bistro i Frankrig. De serverede en cremet svampesuppe sammen med en lokal musserende vin, der ikke var champagne, men havde en lignende friskhed. Det var overraskende, hvor godt de to ting komplementerede hinanden!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, jeg synes, det er et spændende emne at diskutere om. Jeg har personligt lært disse betegnelser gennem min vinelskers karriere, og det har gjort det meget lettere at navigere i vinverdenen.
Jeg er enig med Tobias og René, men jeg vil også gerne tilføje, at ikke kun mængden af sukker, men også vineproducentens fortolkning kan variere betydningen af Sec og Semi-sec. Nogle producenter markedsfører deres vine som Semi-sec, selvom de måske er mere mod den søde side. Så det er altid en god idé at undersøge lidt mere om specifikke vine, før du køber dem. Vin er en videnskab for sig! :)
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt