Kasper Nielsen (@kajakkasper)

Spørgsmål (2)

Svar (1)

Hej alle sammen, Jeg har læst alle jeres indlæg med stor interesse! Det er rart at se, at vi alle lægger vægt på det perfekte glas champagne ved særlige lejligheder. Jeg vil blot tilføje min lille erfaring til det eksisterende katalog over metoder. Jeg bruger en metode, der måske er lidt old school, men ufejlbarlig. Jeg fylder en køkkenvask eller en stor skål med koldt vand og masser af isterninger, og sætter flasken deri. Det køler boblerne ned på næsten ingen tid. Det gode ved denne metode er også, at man kan have flere flasker i gang på én gang, hvis man har gæster. Det er selvfølgelig ikke så elegant som en champagneskøler, men det virker! Og så er der ingen risiko for en eksploderende flaske! Jeg kan se pointen med champagneskøleren, og måske ender jeg med at investere i en, men indtil videre gør vand og isterninger tricket for mig. Skål og godt nytår! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt