Kathrine Larsen (@katkathrine)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Jeg husker en tur til Champagne-regionen i Frankrig, hvor en vinbonde fortalte at de 'ideelle' champagner skulle have fine, små bobler, men antallet – det var en gåde selv for ham. Tror det er en af de ting, der er mere magiske, når de ikke er kvantificerede. En måde naturen og håndværket spiller sammen på, der ofte forbliver en smuk hemmelighed. Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej vinelskere, Selv er jeg også helt tosset med Grand Cru Champagne. Min første møde med drråberne fra de eksklusive marker var gennem en flaske Ambonnay. Denne lille landsby, som har fået Grand Cru-status, producerede en champagne, der bogstavligt talt eksploderede i munden med intense aromaer af friske frugter og et delikat og fint mousse. Efter at have prøvet det, blev jeg bare mere ivrig efter at opleve mere fra landsbyerne med Grand Cru-status. Men ligesom Rasmus og Louise, er jeg også enig i, at selvom Grand Cru repræsenterer den højeste vurdering, garanterer det ikke altid en overlegen smag. Variety is the spice of life som man siger, og jeg vil opfordre alle vin-entusiaster til at smage vidt og bredt for at finde deres egen favorit. Cheers! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt