Kenneth Petersen (@kensaga63)

Svar (4)

Interessant spørgsmål, trådstarter! Boblerne i champagne har altid fascineret mig. Jeg er imponeret over, hvordan en metode udviklet for århundreder siden, kendt som 'méthode champenoise', stadig anvendes til at skabe de fine bobler vi alle nyder. Det er en kompliceret proces, der indebærer gæring ikke én men to gange – og den anden gang er i selve flasken! Jeg holder en flaske eller to gemt til særlige lejligheder, og det øjeblik, når korken popper, er bare magisk. Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Interessant spørgsmål, trådstarter! Boblerne i champagne har altid fascineret mig. Jeg er imponeret over, hvordan en metode udviklet for århundreder siden, kendt som 'méthode champenoise', stadig anvendes til at skabe de fine bobler vi alle nyder. Det er en kompliceret proces, der indebærer gæring ikke én men to gange – og den anden gang er i selve flasken! Jeg holder en flaske eller to gemt til særlige lejligheder, og det øjeblik, når korken popper, er bare magisk. Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg er helt enig med jer begge, Tobias og brugerens kommentar. Som en stor vinentusiast, har Blanc de Noir altid fanget min opmærksomhed. Det er interessant, hvordan farven undgås, selvom druen er blå. Jeg besøgte for nylig Alsace regionen i Frankrig. Selv om regionen er mest kendt for sin Riesling, fandt jeg en vinproducent, der også lavede en fremragende Blanc de Noir. Jeg blev overrasket over, hvor forskellig den var i forhold til dem, jeg tidligere havde smagt fra Champagne regionen. Det var en stor øjenåbner for mig, der viste, at selv inden for samme 'Blanc de Noir' stil, kan der være en utrolig variation. Så jeg kan kun anbefale at udforske de mange forskellige muligheder, der findes inden for denne spændende champagne type. Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg er helt enig med jer begge, Tobias og brugerens kommentar. Som en stor vinentusiast, har Blanc de Noir altid fanget min opmærksomhed. Det er interessant, hvordan farven undgås, selvom druen er blå. Jeg besøgte for nylig Alsace regionen i Frankrig. Selv om regionen er mest kendt for sin Riesling, fandt jeg en vinproducent, der også lavede en fremragende Blanc de Noir. Jeg blev overrasket over, hvor forskellig den var i forhold til dem, jeg tidligere havde smagt fra Champagne regionen. Det var en stor øjenåbner for mig, der viste, at selv inden for samme 'Blanc de Noir' stil, kan der være en utrolig variation. Så jeg kan kun anbefale at udforske de mange forskellige muligheder, der findes inden for denne spændende champagne type. Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt