Martin Jørgensen (@musikmartin)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret6 svarSeneste svar
Svar (2)
Fascinerende indlæg alle sammen! Jeg husker tydeligt min første rigtige champagneoplevelse, som virkelig fik øjnene op for mig, hvad angår denne boblende skønhed. Til en venindes bryllup for noen år tilbage, var jeg heldig nok til at smage en millésime champagne, altså en årgangschampagne, hvor alle druerne stammer fra samme år. Jeg blev slået af kompleksiteten og hvordan boblerne bidrog til den samlede nydelse. Det er utroligt at tænke på, at selvom gæringen er en videnskabelig proces, føles resultatet næsten som magi.
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej!
Som en mousserende vinelsker vil jeg helt klart sige, at champagne er noget særligt. Faktisk vil jeg sige, at det giver mening, at den er dyrere end andre mousserende vine. Jeg kan huske, at jeg drak min første champagne ved en særlig lejlighed, og jeg blev hurtigt fascineret af det komplekse smagsbillede, den sprødhed og finesse der var i glasset. Tobias og Per, jeres bemærkninger om det hårde arbejde, den dedikation og de strenge regler, der ligger bag produktionen af denne unikke drik, rammer spot on.
Når det er sagt, vil jeg også understrege, at der er mange andre mousserende vine, som jeg synes, giver meget valuta for pengene. Prosecco, cava, crémant - de har alle deres unikke karakteristika og kan på deres egen måde fuldende en middag eller en fest. Men ja, hvis man virkelig vil forkæle sig selv eller fejre en stor begivenhed, så er der nok ikke noget, der slår champagne. Men det er måske også det, der gør det til noget særligt - at det ikke er noget, man blot drikker hver dag. I hvert fald ikke i mit tilfælde! :-D
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt