Caroline Madsen
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (2)
Kan man komme champagne i fryseren?
Hej alle,
Jeg vil blot tilføje mine personlige erfaringer til denne diskussion. Jeg har prøvet at lægge en champagneflaske i fryseren uden et vådt viskestykke, og det tog faktisk ikke mere end 20 minutter for den at komme ned på en passende temperatur. Men jeg er helt enig med begge kommentarerne fra Tobias og Bjarne, det er absolut nødvendigt at huske at tage flasken ud igen!
En anden mulighed er at bruge en vin- eller champagnekøler. Jeg købte en for nogle år siden, og den er virkelig en gamechanger. Man fylder bare den dobbeltvæggede beholder med is, og den kan holde flasken kold i flere timer. Så hvis man ikke er så god til at huske minuturet, kan det være et godt alternativ.
Læs hele svaret
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Kan man drikke champagne til tapas?
Jeg kan kun give Michael ret. For nylig havde vi gæster over til en tapasaften, og jeg besluttede at åbne en flaske champagne, vi havde liggende. Det var fantastisk, hvordan champagne komplimenterede de salte noter af både Serrano-skinke og Manchego-ost. Jeg tror, det er de livlige bobler, der virkelig løfter oplevelsen og skaber en god balance mod tapas' mange smage.
Læs hele svaret
11 andre fandt dette svar hjælpsomt