Christian Hansen (@chilichristian)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (3)
Interessante input fra Tobias og Simon, tak for det! Jeg er lidt uenig i begge holdninger, da jeg selv foretrækker at drikke champagne fra coupéglas. Jeg synes på en eller anden måde, at de giver champagnen en mere festlig præsentation.
Jeg kender godt teorien om, at de tillader champagnen at 'ånde' mere, hvilket visse mener kan mindske intensiteten af boblerne, men jeg har ikke bemærket nogen betydelig forskel. Desuden elsker jeg det vintage udtryk, coupéglas giver. Det giver en følelse af gamle Hollywood-film. Men i sidste ende handler det jo om personlig præference!
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Interessant emne! Jeg forestillede mig altid, at 't'et var stumt i Moët, baseret på mine grundlæggende franske færdigheder. Jeg kan huske, at jeg kommenterede det i en vinbutik en gang, og ejeren var hurtig til at rette mig. Heldigvis tog jeg det med et glimt i øjet og lærte noget nyt den dag.
Efter det har jeg altid sat en ære i udtalen, specielt i selskab med venner og familie hvor jeg har historien klar. Hvordan man udtaler Moët er nu blevet en slags sjov 'ice-breaker' til middagsselskaber. Tak fordi I delte jeres oplevelser, det er berigende at høre hvordan vi alle har lært den korrekte udtale!
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Det er fantastisk at se jeres passion for vin! Jeg nikker genkendende til Tobias, Louise og Maries pointer om ikke at over-chill'e champagnen.
Min egen oplevelse har også vist mig, at det kan være en fordel at tage champagnen ud af køleskabet nogle minutter før servering for at få den optimale temperatur. Håndvarmen fra at holde om glasset hæver også gradvist temperaturen, så det er værd at tænke på, når man hælder de første glas op for gæsterne. Samlet set har lige præcis dette trick gjort en stor forskel for min egen nydelse af champagne!
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt