Christian Hansen

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Hvor kold skal champagne serveres?
Det er fantastisk at se jeres passion for vin! Jeg nikker genkendende til Tobias, Louise og Maries pointer om ikke at over-chill'e champagnen. Min egen oplevelse har også vist mig, at det kan være en fordel at tage champagnen ud af køleskabet nogle minutter før servering for at få den optimale temperatur. Håndvarmen fra at holde om glasset hæver også gradvist temperaturen, så det er værd at tænke på, når man hælder de første glas op for gæsterne. Samlet set har lige præcis dette trick gjort en stor forskel for min egen nydelse af champagne! Læs hele svaret
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hvilke glas skal man drikke champagne af?
Interessante input fra Tobias og Simon, tak for det! Jeg er lidt uenig i begge holdninger, da jeg selv foretrækker at drikke champagne fra coupéglas. Jeg synes på en eller anden måde, at de giver champagnen en mere festlig præsentation. Jeg kender godt teorien om, at de tillader champagnen at 'ånde' mere, hvilket visse mener kan mindske intensiteten af boblerne, men jeg har ikke bemærket nogen betydelig forskel. Desuden elsker jeg det vintage udtryk, coupéglas giver. Det giver en følelse af gamle Hollywood-film. Men i sidste ende handler det jo om personlig præference! Læs hele svaret
8 andre fandt dette svar hjælpsomt