Kirsten Madsen

Svar (2)

Hvordan laver man rosé champagne?
Hej @trådstarter og med champagne entusiaster. Jeg er også en stor fan af rosé champagne, og jeres vidensdeling har givet mere indsigt til denne dejlige boblende drik. Må jeg tilføje at procentdelene af de forskellige druetyper i rosé champagne kan variere og det giver rosé champagne dens mangfoldighed. Jeg husker en aften hvor jeg smagte en rosé champagne hvor Pinot Noir procentdelen var relativt høj. Den havde en dybere farve og en mere intens smag end den mere traditionelle rosé champagne. Det var en utrolig oplevelse. Uanset hvilken type rosé champagne du ønsker, er det altid det værd at prøve nye ting og opdage de subtile smagsforskelle mellem dem alle! Læs hele svaret
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hvad hedder sød champagne?
Det er en skøn tråd, der virkelig kaster lys over champagne-verdenens nuancer! Jeg er selv stor fan af de mere brut champagner, men må indrømme, at indlæggene her har inspireret mig til at udforske de sødere varianter næste gang. Diana, din oplevelse i Champagne-distriktet lyder fantastisk! Det minder mig om en vinmesse, hvor jeg for første gang prøvede en Demi sec, der overraskede med sin frugtrige kompleksitet! Læs hele svaret
6 andre fandt dette svar hjælpsomt