Mathilde Madsen (@madmathilde)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (2)
Hvilken vidunderlig oplysende tråd! Jeg er også fan af champagnes vidunderlige mangfoldighed. Din oplevelse, Sara, med champagne og ost, minder mig om en hændelse for mange år siden.
Dengang var jeg på en mad- og vintur rundt i Frankrig, og vi stoppede ved en vingård, der producerede en utroligt sød Doux. Jeg kan huske, den blev serveret sammen med en rigtig stærk blåskimmelost – modsætningerne af smag fra den fløjlsagtige sødme fra champagnen og det skarpe var bare pragtfulde! Det fik mig bestemt til at sætte pris på de søde champagner. Så jeg er helt enig, Sara - kombinationen med den rette ost kan virkelig åbne øjnene for de søde champagner!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle på champagne.dk! Jeg har også en gang tænkt på, hvad der egentlig er forskellen på Brut og Champagne. Jeg forstår, at det kan skabe noget forvirring. Jeg fik faktisk min første brut som en gave fra en ven, og jeg blev helt overrasket over smagen. Jeg troede, det ville smage som Champagne, men det er jo faktisk en stil inden for Champagne! Så forvirringen er forståelig.
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt