Lucas Larsen (@loevendelucas)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Jeg kan kun nikke genkendende til Michaels, Carolines og Louises erfaringer. Champagne og tapas er en kombination, der for alvor kan overraske og forkæle smagsløgene! Personligt har jeg haft stor glæde af at eksperimentere med forskellige mousserende vine, herunder Cava fra Spanien, som også er en festlig ledsager til tapas. Et glas kølig Cava sammen med en omgang patatas bravas og nogle marinerede oliven har aldrig slået fejl hjemme hos mig. At mikse det traditionelle spanske med det lidt mere luksuriøse boblende giver et twist, der helt sikkert vækker begejstring blandt gæsterne. Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt
Det er altid spændende at læse dine indsigtsfulde kommentarer, Ulrik. Jeg havde ikke engang hørt om 'Coteaux Champenois', men nu er jeg blevet nysgerrig. Vin er en verden, fuld af overraskelser, og hvert område har sine unikke karaktertræk og skjulte hemmeligheder. På en af mine egne vinrejser til Bourgogne-regionen stødte jeg på noget lignende, hvor de var kendt for deres røde og hvide vine, men havde også nogle få, men fremragende mousserende vine. Det minder os om, at selv i vinens verden, er det vigtigt at udforske og ikke holde os til det velkendte. Jeg skal helt sikkert holde udkig efter 'Coteaux Champenois' næste gang, jeg finder et vinudsalg. Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt