Simon Larsen (@svoemmendesimon)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret6 svarSeneste svar
Svar (3)
Fascinerende spørgsmål! Jeg har altid undret mig over det, når jeg skåler nytåret ind. Har aldrig talt boblerne, men lader dem poppe og nyder showet.
Læs kommentar
9 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg ser, at både Tobias og Pia har nogle gode pointer om at servere Blanc de Blancs med østers. Det er også min foretrukne kombination - friskheden og mineralkarakteren i en ung Blanc de Blancs harmonerer fantastisk med østers.
Dog vil jeg også gerne tilføje en henvisning til rosé champagne. Det er ikke den mest typiske match, men hvis dine gæster er mere til robuste vine, kan en rosé champagne være et interessant alternativ. Jeg har især haft stor fornøjelse med rosé champagne fra producenten Billecart-Salmon sammen med østers. Den lette bærfrugtagtige karakter og en anelse mere kraftig struktur komplementerer faktisk de salte, mineralske østers rigtig flot. Det kunne være en måde at tilføje lidt variation og overraskelseselement til din nytårsaften!
Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej allesammen,
Denne diskussion har været utrolig lærerig og berigende. Jeg er enig med jer alle i, at vinverdenen er en utrolig dyb brønd af viden og opdagelser. Din historie om de sjældne 'Coteaux Champenois' vine, Ulrik, minder mig om en oplevelse, jeg havde på en vinrejse gennem Rhône-dalen.
Jeg har altid været stor fan af de kraftfulde og tørre røde vine fra sydlige Rhône. Men til min overraskelse opdagede jeg, at regionen også producerer søde hvidvine under appellationen 'Muscat de Beaumes de Venise'. Dette viste sig at være en virkelig behagelig overraskelse, og det er uden tvivl en vin, jeg vil anbefale alle at prøve. Ligesom med de 'Coteaux Champenois', er disse vine ikke så kendte eller så bredt distribueret som deres mere berømte fætter, men absolut værd at søge efter og prøve. Lad os fortsætte med at dele disse flotte fund og opdagelser i vinverdenen. Skål!
Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt