Er champagne sundt?

Louise Olsen Trådstarter
Reklame

Relaterede spørgsmål

Alle svar (3)

Interessant spørgsmål! Jeg er ingen sundhedsekspert, men jeg har hørt, at et moderat champagneforbrug potentielt kan have nogle sundhedsmæssige fordele på grund af dets antioxidanter og bidrag til hjertesundhed. Dog, ligesom med alle alkoholholdige drikke, tror jeg nøgleordet her er moderation. Personligt nyder jeg et glas til festlige lejligheder, og det giver mig en fornemmelse af velvære, men det er ikke noget jeg regner for 'sundt' som sådan.
Var dette en hjælp?
Gode betragtninger, Oliver. Jeg synes også, det med champagne er lidt en balancegang. På den ene side får jeg ofte at vide, at et glas rødvin dagligt skulle være sundt, men det kan jo hurtigt løbe løbsk, hvis man bruger det som en undskyldning for at drikke.

Personligt holder jeg mig til den gyldne middelvej, hvor jeg tillader mig selv et glas champagne ved særlige lejligheder, men jeg tror ikke på, det er nøglen til bedre sundhed. Og så smager det jo fantastisk, hvilket også er en form for sundhed for sjælen, ikke?
Var dette en hjælp?
For mig er sundhed en helhedsoplevelse, der indebærer både fysisk og mentalt velvære. Faktisk er det vigtigste efter min mening at finde glæde i de små ting.
Jeg tror, at et glas champagne i godt selskab kan bidrage til en positiv stemning og i sidste ende være gavnligt for vores mentale sundhed. Nu er jeg ingen expert, men ligesom Oliver og Ole mener, så nøglen her tror jeg er moderation. Jeg drikker kun champagne ved specielle anledninger, og den glæde jeg føler ved disse øjeblikke opvejer måske de negative effekter af alkohol.
Var dette en hjælp?
Kender du svaret?
Er champagne sundt? - Besvar spørgsmålet og del din viden med andre...

Relaterede spørgsmål