Hvad er godt at spise til champagne?

Sara Christensen Trådstarter
Accepteret svar
Tobias H. Rasmussen
Vin- og champagne-entusiast & skribent på Vinico.dk
Champagne passer godt til skaldyr, grøntsager, sushi, ost og tapas.

En god tommelfingerregel, når du skal vælge champagne til mad, vil være, at du vælger en fin og let til aperitif og en kraftigere til maden.
Var dette en hjælp?
Reklame

Relaterede spørgsmål

Alle svar (3)

Vin- og champagne-entusiast & skribent på Vinico.dk
Accepteret svar
Champagne passer godt til skaldyr, grøntsager, sushi, ost og tapas.

En god tommelfingerregel, når du skal vælge champagne til mad, vil være, at du vælger en fin og let til aperitif og en kraftigere til maden.
Trådstarter Sara Christensen markerede dette som et svar
Var dette en hjælp?
Jeg kan kun tilslutte mig Tobias' forslag om skaldyr og sushi med champagne – det er en klassisk kombination som virkelig er himmelsk! Jeg havde engang en oplevelse på en ferie i Sydfrankrig, hvor vi fik serveret friskfanget hummer med en flaske lokal champagne. Boblernes friskhed og syrebalancen var det perfekte modspil til hummerens rigdom. Det var intet mindre end magisk.
Var dette en hjælp?
Helt enig med Tobias og Camilla om at skaldyr og champagne er en match made in heaven! Jeg vil også tilføje, at champagne er fantastisk til lette desserter, især dem med en syrlig frugtsmag, som kan komplementere champagnens egen syrlighed. En personlig favorit er en enkel citronsorbet serveret med en tør champagne - det er simpelthen ren forfriskning!
Var dette en hjælp?
Kender du svaret?
Hvad er godt at spise til champagne? - Besvar spørgsmålet og del din viden med andre...

Relaterede spørgsmål