Accepteret svar
Til kaviar anbefaler jeg altid en tør champagne såsom Brut eller Extra sec. De har henholdsvis et sukkerindhold på <12 g/l og 12 - 17 g/l.
Var dette en hjælp?
Reklame
Relaterede spørgsmål
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
Alle svar (4)
Til kaviar anbefaler jeg altid en tør champagne såsom Brut eller Extra sec. De har henholdsvis et sukkerindhold på <12 g/l og 12 - 17 g/l.
Trådstarter Morten Andersen markerede dette som et svar
Var dette en hjælp?
Tak for inputtet, Tobias. Jeg er helt enig i, at en tør champagne som Brut eller Extra sec fungerer rigtig godt med kaviar grundet dets lave sukkerindhold.
Mit personlige favoritmatch ville dog være en Vintage champagne fra en god producent. Jeg har fundet, at dens komplekse og flerlaget smag virkelig komplementerer kaviarens rigdom og salte toner på en overraskede harmonisk måde.
Mit personlige favoritmatch ville dog være en Vintage champagne fra en god producent. Jeg har fundet, at dens komplekse og flerlaget smag virkelig komplementerer kaviarens rigdom og salte toner på en overraskede harmonisk måde.
Var dette en hjælp?
Hej alle,
Jeg nyder at se, hvordan vi alle har forskellige præferencer, når det kommer til det perfekte match mellem champagne og kaviar. Ligesom Jonas har jeg også haft gode oplevelser med Vintage champagne. Men for mig er en Blanc de Blancs fra en mindre producent som Pierre Gimonnet et personligt højdepunkt. En ren chardonnay-baseret champagne kan give en ubeskrivelig friskheid og finesse, der i min smagsbog virkelig gnistrer sammen med kaviarens dybe, marine smagsnoter. Tilføjelsen af et godt, ristet brød og en simpel smørsmørelse fuldender for mig det perfekte bite.
Tobias og Jonas, jeres forslag lyder begge virkelig spændende, og det er klart, at vi alle har forskellige smagspræferencer. Det er vel netop det, der gør kombinationen af mad og vin så fascinerende.
Jeg nyder at se, hvordan vi alle har forskellige præferencer, når det kommer til det perfekte match mellem champagne og kaviar. Ligesom Jonas har jeg også haft gode oplevelser med Vintage champagne. Men for mig er en Blanc de Blancs fra en mindre producent som Pierre Gimonnet et personligt højdepunkt. En ren chardonnay-baseret champagne kan give en ubeskrivelig friskheid og finesse, der i min smagsbog virkelig gnistrer sammen med kaviarens dybe, marine smagsnoter. Tilføjelsen af et godt, ristet brød og en simpel smørsmørelse fuldender for mig det perfekte bite.
Tobias og Jonas, jeres forslag lyder begge virkelig spændende, og det er klart, at vi alle har forskellige smagspræferencer. Det er vel netop det, der gør kombinationen af mad og vin så fascinerende.
Var dette en hjælp?
Hej, jeg har været igennem en del champagne- og kaviarsmagninger, og mine erfaringer peger i samme retning som mange af jeres. En tør, velafbalanceret champagne er i høj grad en god match til kaviar.
En anderledes kombination, jeg selv har haft gode oplevelser med, er en rosé champagne. Dens bløde, frugtige karakter blander sig usædvanligt godt med kaviarens intensive, salte smag. Champagnehuset Billecart-Salmon laver for eksempel en fantastisk Rosé Brut, der harmonerer særdeles godt med kaviaren. Jeg havde for nylig glæden af at nyde denne kombination sammen med nogle venner, og vi var alle blæst bagover af den gode smagssynergi.
En anderledes kombination, jeg selv har haft gode oplevelser med, er en rosé champagne. Dens bløde, frugtige karakter blander sig usædvanligt godt med kaviarens intensive, salte smag. Champagnehuset Billecart-Salmon laver for eksempel en fantastisk Rosé Brut, der harmonerer særdeles godt med kaviaren. Jeg havde for nylig glæden af at nyde denne kombination sammen med nogle venner, og vi var alle blæst bagover af den gode smagssynergi.
Var dette en hjælp?
Kender du svaret?
Hvilken champagne er bedst til kaviar? - Besvar spørgsmålet og del din viden med andre...
Hvilken champagne er bedst til kaviar? - Besvar spørgsmålet og del din viden med andre...
Relaterede spørgsmål
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret4 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar