Hvor kold skal champagne serveres?

Nanna Nielsen Trådstarter
Accepteret svar
Tobias H. Rasmussen
Vin- og champagne-entusiast & skribent på Vinico.dk
Den bedste serveringstemperatur for champagne ligger på mellem 5 - 10 grader.

Generelt set plejer jeg og sige, at står du med en dyrere og/-eller årgangschampagne, vil den smage bedst ved en lidt højere temperatur, hvor de billigere mousserende vine serveres bedst kølige(-ere)!
Var dette en hjælp?
Reklame

Relaterede spørgsmål

Alle svar (2)

Vin- og champagne-entusiast & skribent på Vinico.dk
Accepteret svar
Den bedste serveringstemperatur for champagne ligger på mellem 5 - 10 grader.

Generelt set plejer jeg og sige, at står du med en dyrere og/-eller årgangschampagne, vil den smage bedst ved en lidt højere temperatur, hvor de billigere mousserende vine serveres bedst kølige(-ere)!
Trådstarter Nanna Nielsen markerede dette som et svar
Var dette en hjælp?
Jeg er helt enig med Tobias. Jeg lærte engang det samme fra en sommelier ved en vinsmagning.
For en rigtig god oplevelse kan man prøve at servere den samme champagne ved forskellige temperaturer. Det er overraskende hvor forskelligt den kan smage! En anelse højere temperatur lader ofte champagnen udfolde dybere og mere komplekse smagsnoter, som kan være fascinerende at opleve.
Var dette en hjælp?
Kender du svaret?
Hvor kold skal champagne serveres? - Besvar spørgsmålet og del din viden med andre...

Relaterede spørgsmål